Hvidsten Kro søger uddannet kok. Kontakt Søren på 8647 7022 eller send din ansøgning: kontakt@hvidstenkro.dk

Nyheder & arrangementer

Her vil vores kommende arrangementer, begivenheder og nyheder på kroen blive omtalt.
 

Veteranbil-træf på Hvidsten Kro

 
Søndag den 27. august 2017 afholdes det årlige og traditionsrige veteranbil-træf på Hvidsten Kro, så kom og oplev en hyggelig dag. De flotte biler vises frem og i kroen vil det være muligt at købe lidt godt til ganen.
 
Kroen har nemlig åbent som sædvanligt, men på denne dag er det ikke muligt at bestille bord på kroen. Der vil være buffet i festsalen, som er åben fra kl. 11.30 - 14.00. Der vil ligeledes blive solgt pølser, slik, is og drikkevarer i haven.
 
Sæt allerede nu kryds i kalenderen og vi glæder os til at se jer:

Søndag den 27. august 2017 kl. 9.00 - 16.00

 

På gensyn søndag den 27. august 2017

Juni 2017

Nyt museum på Hvidsten Kro

Det er ved fælles indsats lykkes Hvidsten Kro og Museum Østjylland at få de gamle fredede stald- og ladebygninger omdannet til et museum om Hvidsten Kros specielle historie og ikke mindst Hvidsten Gruppen.
De renoverede bygninger på Hvidsten Kro kommer ligeledes til at huse en samling landbrugsmaskiner og -redskaber fra det forrige århundrede, som primært er indsamlet af kroens nuværende ejer.
 

Kok søges til Hvidsten Kro

Kroen søger en uddannet kok. Kontakt Søren på telefon 8647 7022 eller send din ansøgning til: kontakt@hvidstenkro.dk
 

På Potten Hvidsten udlejer mobil toiletvogn

 
 
Vi udlejer mobil toiletvogn til mindre begivenheder, hvor det er gjort let og enkelt for dig. Vi tilbyder en toiletvogn med både herre- og dametoilet inkl. vandtank til håndvask. Hent selv eller få den leveret.
 
Fra 998,- kr. pr. dag. Læs mere på hjemmesiden påpotten.dk

Pressemeddelelse fra kroen

November 2015
 
Hvidsten Kro og Museum Østjylland har med støtte på kr. 2,8 mio. fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, fået mulighed for at renovere de gamle fredede stald- og ladebygninger samt etablere en unik udstilling om Hvidsten Gruppen og Hvidsten Kros specielle historie i de renoverede bygninger.
 
   
   
   
  skilt
 
Bordbestilling
8647 7022
  Hvidsten Kro  ♦  Mariagervej 450, Hvidsten  ♥  8981 Spentrup  ♣  Telefon 8647 7022