Hvidsten Kro søger uddannet kok og en kokke-elev. Send din ansøgning til: kontakt@hvidstenkro.dk

Nyheder & arrangementer

Her vil vores kommende arrangementer, begivenheder og nyheder på kroen blive omtalt.
 

Kok + kokke-elev søges til Hvidsten Kro

Kroen søger en uddannet kok. For spørgsmål til stillingen, kontakt Søren på telefon 8647 7022 eller send din ansøgning til: kontakt@hvidstenkro.dk
 
Hvidsten Kro søger en kokke-elev. Send ansøgning eller stil spørgsmål her: kontakt@hvidstenkro.dk
 

Kom til julemarked på kroen

Søndag den 26. november 2017 kl. 10.00-16.00

Igen i år slår vi dørene op til årets hyggelige julemarked på Hvidsten Kro. Sæt allerede nu kryds i kalenderen og tag venner og familie med til en dejlig oplevelse på kroen. Vi glæder os til at se jer og byde jer velkommen til årets julemarked.
 
 

Historie & spisning - UDSOLGT

Glæd dig selv eller dine kære med en helt særlig oplevelse på kroen. Køb en billet til vores særlige arrangement og giv en dejlig oplevelse i gave.

Søndag den 5. november 2017 kl. 11.30 - UDSOLGT

Så byder vi igen indenfor til arrangementet med "Historie & spisning", hvor Hvidsten Kro vil byde velkommen til et hyggelig arrangement med historiske fortællinger og mad i den historiske ånd. Arrangementet vil blive afholdt af Hvidsten Kro i samarbejde med Hans Nejsum, der er pensioneret historielærer.
 
 
Arrangementet vil starte med, at der bliver serveret mad bestående af følgende:
Forret: Et stykke smørrebrød med enten sild eller fiskefilet.
Hovedret: Æggekage
 
Herefter vil Hans Nejsum begynde at tage publikum igennem den historiske fortælling om Hvidsten Gruppen og Hvidsten Kro. Der vil blive indlagt en pause i fortællingen, hvor der vil blive serveret the og kaffe samt lagkage, som kan nydes i løbet af den resterende del af foredraget.
 
Arrangementet vil være inklusiv 1 drikkevare, hvor der kan vælges imellem kroens lokale øl; Marius øl, Gudruns Øl eller den lettere Tulles øl, ydermere vil der være mulighed for at vælge sodavand, vand eller et glas vin, for de som ikke skulle ønske at drikke øl.
 
Pris
Prisen for dette arrangement er kr. 305,- inklusiv 2 retter mad, 1 stk. valgfri drikkevare, kaffe og kage samt foredrag.
 
Tilmelding
Alt er UDSOLGT til dette arrangement.
 
Juni 2017

Nyt museum på Hvidsten Kro

Det er ved fælles indsats lykkes Hvidsten Kro og Museum Østjylland at få de gamle fredede stald- og ladebygninger omdannet til et museum om Hvidsten Kros specielle historie og ikke mindst Hvidsten Gruppen.
De renoverede bygninger på Hvidsten Kro kommer ligeledes til at huse en samling landbrugsmaskiner og -redskaber fra det forrige århundrede, som primært er indsamlet af kroens nuværende ejer.
 

På Potten Hvidsten udlejer mobil toiletvogn

 
 
Vi udlejer mobil toiletvogn til mindre begivenheder, hvor det er gjort let og enkelt for dig. Vi tilbyder en toiletvogn med både herre- og dametoilet inkl. vandtank til håndvask. Hent selv eller få den leveret.
 
Fra 998,- kr. pr. dag. Læs mere på hjemmesiden påpotten.dk

Pressemeddelelse fra kroen

November 2015
 
Hvidsten Kro og Museum Østjylland har med støtte på kr. 2,8 mio. fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, fået mulighed for at renovere de gamle fredede stald- og ladebygninger samt etablere en unik udstilling om Hvidsten Gruppen og Hvidsten Kros specielle historie i de renoverede bygninger.
 
   
   
   
  skilt
 
Bordbestilling
8647 7022
 
     
  Hvidsten Kro  ♦  Mariagervej 450, Hvidsten  ♥  8981 Spentrup  ♣  Telefon 8647 7022