Nyheder & arrangementer

Her vil vores kommende arrangementer, begivenheder og nyheder på kroen blive omtalt.

Kalenderen

Her har vi samlet alle relevante datoer for arrangementer på Hvidsten Kro.

Tirsdag 5. juni 2018

Grundlovsmøde med partiet Venstre i haven.

Søndag den 26. august 2018

Veteranbiltræf på kroen kl. 9.00 - 16.00
 

Oktober-november 2018

"Historie og spisning" - endelig dato kommer i slutningen af august.
 

Søndag den 25. november 2018

Julemarked på kroen kl. 10.00 - 16.00
 

Invitation til Grundlovsfest

Foto: PhotoCare, Viborg

Igen i år skal vi byde medlemmer og gæster, som gerne vil være med til at festligholde vores Grundlov, velkommen til Grundlovsmøde på Hvidsten Kro, tirsdag den 5. juni 2018, kl. 11.30.

I år har vi halvjubilæum, idet det er 5. gang vi fester på kroen.
 
Som sædvanlig byder vi på taler med Simon Ødegaard Simonsen, Folketingskandidat fra Randers Nord, Michael Aastrup Jensen Randers Syds folketingsmand og Christian Brøns Venstres byrådsgruppeformand.
 
Som årets hovedtaler er det lykkedes at få Borgmester i Viborg, Venstres Ulrik Wilbek.
Ulrik Wilbek er født i Tunis i 1958 og kom som 3-årig til Danmark. Ulriks store lidenskab er håndbold, og det er jo derfra, at vi kender ham så godt. Ulrik er en hold spiller, og fra de mange tv- transmissioner kender vi jo hans temperament. Men håndbolden har også givet mange ressourcer, som han i dag øser ud af gennem mange foredrag.
 
Igen i år er det Martins Musik, Øster Bjerregrav, der står for det musikalske, og han ledsager forsangeren Eskild Gundersen og vi andre fremmødte i fællessangen.
 
Endvidere kan man gå over i Mindelunden og aflægge besøg ved de frihedskæmpere fra Hvidstengruppen, som for vore frihedsrettigheder betalte med livet. Endelig kan man i krostuerne også se de mange kuriøse ting, som Marius Fiil indsamlede fra egnen.
Også havens og pladsen omkring kroen er shinet op, og seneste tiltag, med det lille friheds- og landevejs-museum er interessant og et besøg værd.
 
Hvidsten kro og Venstre siger på gensyn til Grundlovsfest på Hvidsten kro.
 
Juni 2017

Nyt museum på Hvidsten Kro

Det er ved fælles indsats lykkes Hvidsten Kro og Museum Østjylland at få de gamle fredede stald- og ladebygninger omdannet til et museum om Hvidsten Kros specielle historie og ikke mindst Hvidsten Gruppen.
De renoverede bygninger på Hvidsten Kro kommer ligeledes til at huse en samling landbrugsmaskiner og -redskaber fra det forrige århundrede, som primært er indsamlet af kroens nuværende ejer.
 

På Potten Hvidsten udlejer mobil toiletvogn

 
 
Vi udlejer mobil toiletvogn til mindre begivenheder, hvor det er gjort let og enkelt for dig. Vi tilbyder en toiletvogn med både herre- og dametoilet inkl. vandtank til håndvask. Hent selv eller få den leveret.
 
Fra 998,- kr. pr. dag. Læs mere på hjemmesiden påpotten.dk
   
   
   
  skilt
 
Bordbestilling
8647 7022
  Hvidsten Kro  ♦  Mariagervej 450, Hvidsten  ♥  8981 Spentrup  ♣  Telefon 8647 7022