Nyheder & arrangementer

Her vil vores kommende arrangementer, begivenheder og nyheder på kroen blive omtalt.

Kalenderen

Her har vi samlet alle relevante datoer for arrangementer på Hvidsten Kro.

Søndag den 26. august 2018

Veteranbiltræf på kroen kl. 9.00 - 16.00
 

Søndag den 30. september 2018

"Historie og spisning" på kroen kl. 11.30

Søndag den 28. oktober 2018

"Historie og spisning"på kroen kl. 11.30

Søndag den 25. november 2018

Julemarked på kroen kl. 10.00 - 16.00
 

Veteranbil-træf på Hvidsten Kro

 
Søndag den 26. august 2018 afholdes det årlige og traditionsrige veteranbil-træf på Hvidsten Kro, så kom og oplev en hyggelig dag. De flotte biler vises frem og i kroen vil det være muligt at købe lidt godt til ganen.
 
Kroen har nemlig åbent som sædvanligt, men på denne dag er det ikke muligt at bestille bord på kroen. Der vil være buffet i festsalen, som er åben fra kl. 11.30 - 14.00. Der vil ligeledes blive solgt pølser, slik, is og drikkevarer i haven.
 
Sæt allerede nu kryds i kalenderen og vi glæder os til at se jer:

Søndag den 26. august 2018 kl. 9.00 - 16.00

 

På gensyn søndag den 26. august 2018

Historie & spisning

Perfekt gaveidé: Glæd dine kære med en helt særlig oplevelse på kroen. Køb en billet til vores særlige arrangement og giv en dejlig oplevelse i gave.

Søndag den 30. september 2018 kl. 11.30
Søndag den 28. oktober 2018 kl. 11.30
 
Så byder vi igen indenfor til arrangementet med "Historie & spisning", hvor Hvidsten Kro vil byde velkommen til et hyggelig arrangement med historiske fortællinger og mad i den historiske ånd. Arrangementet vil blive afholdt af Hvidsten Kro i samarbejde med Hans Nejsum, der er pensioneret historielærer.
 
 
Arrangementet vil starte med, at der bliver serveret mad bestående af følgende:
Forret: Et stykke smørrebrød med enten sild eller fiskefilet.
Hovedret: Æggekage
 
Herefter vil Hans Nejsum begynde at tage publikum igennem den historiske fortælling om Hvidsten Gruppen og Hvidsten Kro. Der vil blive indlagt en pause i fortællingen, hvor der vil blive serveret the og kaffe samt lagkage, som kan nydes i løbet af den resterende del af foredraget.
 
Arrangementet vil være inklusiv 1 drikkevare, hvor der kan vælges imellem kroens lokale øl; Marius øl, Gudruns Øl eller den lettere Tulles øl, ydermere vil der være mulighed for at vælge sodavand, vand eller et glas vin, for de som ikke skulle ønske at drikke øl.
 
Pris
Prisen for dette arrangement er kr. 320,- inklusiv 2 retter mad, 1 stk. valgfri drikkevare, kaffe og kage samt foredrag.
 
Tilmelding
Der er begrænset antal pladser og tilmelding skal foregå på mail: kontakt@hvidstenkro.dk

Bemærk venligst, at tilmelding først er gældende, når der er modtaget en bekræftelse.
 
 
Juni 2017

Nyt museum på Hvidsten Kro

Det er ved fælles indsats lykkes Hvidsten Kro og Museum Østjylland at få de gamle fredede stald- og ladebygninger omdannet til et museum om Hvidsten Kros specielle historie og ikke mindst Hvidsten Gruppen.
De renoverede bygninger på Hvidsten Kro kommer ligeledes til at huse en samling landbrugsmaskiner og -redskaber fra det forrige århundrede, som primært er indsamlet af kroens nuværende ejer.
 

På Potten Hvidsten udlejer mobil toiletvogn

 
 
Vi udlejer mobil toiletvogn til mindre begivenheder, hvor det er gjort let og enkelt for dig. Vi tilbyder en toiletvogn med både herre- og dametoilet inkl. vandtank til håndvask. Hent selv eller få den leveret.
 
Fra 998,- kr. pr. dag. Læs mere på hjemmesiden påpotten.dk
   
   
   
  skilt
 
Bordbestilling
8647 7022
  Hvidsten Kro  ♦  Mariagervej 450, Hvidsten  ♥  8981 Spentrup  ♣  Telefon 8647 7022