|
|
|
|
|
|
|
Gammeldags flæskesteg med rødkål og brunede kartofler |
kr. |
204,-
|
Sprængt svinekam med estragonsauce og årstidens grøntsager |
kr. |
200,- |
Kalvespidsbryst med flødepeberrod eller sursød sauce |
kr. |
205,- |
Kalvesteg med waldorfsalat, gulerødder og tyttebær |
kr. |
206,- |
Kalvekølle med svampesauce og årstidens grøntsager |
kr. |
214,- |
Gammeldags oksesteg med glaserede løg og bønner |
kr. |
210,- |
Oksemørbrad med rødvinssauce og gemyse |
kr. |
285,- |
Urtefarseret kalkunbryst med mild flødesennepssauce |
kr. |
204,- |
Helstegt lammekølle med hvidløg, garniture og timiansky |
kr. |
212,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|